Overslaan en naar de inhoud gaan
EF2 Sfeer_448 (1).jpeg

Renew Development

Development & technology

Het design staat. Maar nu moet de technische structuur gebouwd worden. Een uitgebreide en complexe taak die jouw applicatie of website echt tot leven laat komen.

Technische architectuur

Renew Development

Om grip te houden op de benodigde functionaliteiten en structuur, schetsen we een technische architectuur en bepalen we welke open-source componenten het beste passen. Een website of applicatie moet namelijk schaalbaar opgezet worden. Dat betekent in de toekomst probleemloos uitbreiden en innoveren. 

EF2 Sfeer_497.jpeg

Data (API) koppelingen

Renew Development

Datakoppelingen maken je leven makkelijker. Een goede koppeling is functioneel, bespaart tijd en voorkomt fouten. Wij bekijken samen met jou hoe bestaande systemen het best verbonden kunnen worden om data uit te wisselen.

api's.jpeg

MVP + Product backlog

Renew Development

Op welke manier kan development het best starten? Dat bepalen we met een MVP (Minimum Viable Product). We stellen een minimale eis waarmee we live willen en waarmee de eindgebruiker zijn doel kan bereiken. Daarna breiden we de basis uit met meer functionaliteiten uit de product backlog. Deze functionaliteiten worden ingedeeld in sprints in overleg met de klant. Op deze manier wordt het project hanteerbaar en wordt er sneller naar de deadline toegewerkt.

pexels-cottonbro-5082575.jpg

Development

Renew Development

  • Front-end development
  • Back-end development

Als de technische architectuur is opgezet starten we de sprints. Na iedere sprint wordt er een versie opgeleverd die we direct met elkaar doornemen en testen. Het product wordt gaandeweg steeds completer.
 

EF2_web-11.jpeg

CMS workshop en vullen

Renew Development

Binnen het CMS (Content Management System) kun je bijna alles beheren en vullen. Hoe dit werkt laten onze programmeurs zien in een uitgebreide workshop. Geen zin om zelf alles te vullen? EF2 kan dit ook voor je in orde maken!

EF2_web-21.jpeg

Testen van de flows

Renew Development

Voordat we live gaan bepalen strenge acceptatietesten of de website of applicatie klaar is voor livegang. Na de livegang blijven we de applicatie of website nauwkeurig monitoren.

Digital strategy (1).jpeg

Migratieplan

Renew Development

Voor de livegang is een migratieplan essentieel. We brengen de bestaande belangrijke pagina’s in kaart en zorgen ervoor dat oude pagina's geredirect worden naar de nieuwe locatie. Daarmee minimaliseren we het verlies in ranking in Google. 

EF2 Sfeer_270.jpg

Inrichten dashboards tbv optimalisatie

Renew Development

Tijdens de RDC Workshop zijn doelen voor jouw online omgeving bepaald. We richten dashboards in om dit te meten. Hiermee kunnen we online activiteit inzien. Uit analyse van deze data trekken we conclusies en kunnen we waar nodig bijsturen. Zo kunnen we doelstellingen behalen.
 

pexels-negative-space-139387.jpg

Livegang

Renew Development

Het design is klaar. De technische fase is afgerond en de dashboards zijn klaar voor actie. We gaan live!
 

696f044f-0d57-4c5d-9c81-b090bab7e7f2.JPG

Specialisten op het gebied van Creative en Digital.

Expertises

Strategy & Concepting

Rediscover

Een goed begin zonder half werk. In deze fase zorgen we voor een vertrekpunt waarin we uitgangspunten, onderzoek en input bundelen. 

Meer over Concept & strategy

Digital & UX design

Renew Design

Zomaar iets ontwerpen heeft geen zin. Het moet iets met je doen. En het moet jouw doelgroep het enige juiste laten doen. 

Meer over Digital & UX design

Development & technology

Renew development

Als een design staat dient de technische structuur gebouwd te worden. Een uitgebreide en complexe taak die jouw website of applicatie echt laat leven.

Meer Development & technology

Optimization & SEO

Accelerate

De website staat live. Klus geklaard? Zeker niet. Via onze tools monitoren we wat er online gebeurd en trekken we conclusies: kansen zien en hierop inspelen.

Meer Optimization & SEO