Overslaan en naar de inhoud gaan
EF2 Sfeer_353.jpeg

Renew Design

Digital & UX design

Zomaar wat ontwerpen heeft geen zin. Het moet iets met je doen. Nu we over alle relevante informatie beschikken, is de basis compleet om een sterk visueel design te ontwerpen. 

Brand strategy

Renew Design

Waar je product voor staat en laten zien wie je bent. Essentiele ingredienten die zowel in tekstuele als visuele vorm perfect neergezet moeten worden. Zo ontstaat herkenning door je doelgroep. Brand strategy: een krachtig verhaal dat als ijkpunt geldt voor jouw uitingen.

EF2 liggend_3.jpeg

Visual concept

Renew Design

Vanuit de Brand strategy maken we een visueel concept, voorzien van merkelementen. Deze bundelen we in een brandbook. Klaar voor iedere visuele uitspatting.

211110 EF2 nieuw Header.jpeg

Graphic design

Renew Design

Hier is het uiteindelijk allemaal om te doen: de doorvertaling van de Brand strategy naar communicatie-uitingen. Van visitekaartje tot autobelettering en Teams-achtergrond. Volledig afgestemd op de juiste merkbeleving. 

concept-moodboard.jpeg

Userflow en wireframes

Renew Design

Alle verzamelde informatie komt bijeen in userflows en wireframes. Dit wordt de routekaart voor je website, waarop alle toegangswegen staan. We bepalen wat er op een pagina moet worden getoond, aan de hand van data. Deze fase is belangrijk en hier is tijd voor nodig. Het is namelijk essentieel dat bezoekers doorklikken en niet afhaken!

IMG_7761_0.jpeg

Gebruikerstesten / prototype

Renew Design

Op basis van de klantsessie bepaalden we de belangrijkste features en de flow van de website. Nu is het de taak om dit te testen. Zijn de gemaakte keuzes logisch? Doorlopen gebruikers de flow op de manier zoals we het hadden bedacht? Met de inzichten vanuit de gebruikers kunnen we de wireframes aanscherpen en verbeteren.

Web links wireframes.jpeg

Webdesign concept

Renew Design

Tijd voor het design! Een goede interface is prikkelend, houdt de aandacht van de bezoeker vast en nodigt uit om in actie komen. We gaan hier voor de wow-factor. Wij zorgen ervoor dat de user interface duidelijk, aantrekkelijk en onderscheidend is. Maar vooral  begrijpelijk communiceert en een positieve gebruikerservaring geeft. 

EF2_web-11.jpeg

Visual webdesign

Renew Design

Branding en wireframes ontmoeten elkaar in een visueel design waarin beleving en conversie samensmelten. Wij ontwikkelen een aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke user interface. Dit design wordt mobile-first opgezet.

58049131_2546402602039998_2440648911510044672_o.jpeg

Scrumklaar design

Renew Design

Inmiddels is het design afgerond. Alle pagina’s zijn vormgegeven. Het materiaal is echter nog niet bruikbaar voor onze developers. Daarom wordt het design ‘scrumklaar’ aan hen overgedragen. Iedere developer die aan het project werkt weet wat hij moet doen en kan het project op de juiste manier oppakken.

pexels-startup-stock-photos-7376.jpg

Content strategie

Renew Design

Een website kan in de basis nog zo goed ontworpen en technisch gerealiseerd zijn, zonder de juiste content zal de bezoeker afhaken. De contentstrategie is het plan om de juiste informatie te tonen zodat jouw doelgroep het doel bereikt: kopen en blijven kopen.
Let op! Dit onderdeel wordt vaak onderschat. Het verhaal en de inhoud van jouw website is waar het om draait!

EF2 Sfeer_390 (1).jpeg

Content creatie

Renew Design

Na de contentstrategie gaan we direct aan de slag. In deze fase geven we inhoud aan de bepaalde presentatiewijzen van de content. Denk aan een blog, column, video of een infographic. Zonder de juiste content kan een bezoeker niets met deze onderdelen! 

optimization en seo.jpg