Overslaan en naar de inhoud gaan
EF2 Sfeer_679_0.jpeg

Rediscover

Strategy & Concepting

Het belangrijkste stadium voor jouw project: de rediscover fase! In deze periode leggen we de basis voor het succes van het project. Alle uitgangspunten, input en onderzoek worden nu verzameld, zodat het fundament gelegd kan worden

Workshop

Rediscover

Doelstellingen, doelgroepen en dromen. Om je nieuwe website of applicatie zo effectief mogelijk te laten werken moeten we deze drie begrippen invullen. En wat kunnen we verbeteren aan de huidige situatie? Na deze stap begrijpen we jou en je doelgroep nog beter.

EF2 Sfeer_679_0.jpeg

Customer workshop

Redicover

Inzicht en data zijn belangrijke wapenfeiten voor succes. De input uit de RDC workshop spreken we door met echte klanten, bezoekers en gebruikers van je product of dienst. Hieruit komt waardevolle informatie om een nog betere website neer te zetten. We weten nu waar het écht om moet draaien.

EF2 Sfeer_156.jpeg

Branding

Rediscover

Verhalen inspireren. Ze zijn uniek en binden een doelgroep aan jouw product. We ontwikkelen een verhaal waarmee alle bouwstenen voor een passende positionering gevormd worden. Jij bent de bron van deze kennis. Wij nemen alles in ons op.

58049131_2546402602039998_2440648911510044672_o.jpeg

Zoekwoordenonderzoek

Redicover

Met een zoekwoordenonderzoek bepalen we welke kansen er online liggen. Wij tonen op welke zoekwoorden in Nederland veel gezocht wordt, wat de positie van jouw website is en wat de positie van jouw concurrenten is. Uit deze analyse ontstaat een basis waarmee de menustructuur van je nieuwe website gevormd wordt.

EF2 Sfeer_571.jpeg

Data & analytics

Rediscover

Data is belangrijk. Hier leggen we de focus op jouw website data. Wij onderzoeken of de huidige inrichting optimaal is. We meten welke pagina’s belangrijk zijn, nemen alle analytics data onder de loep en maken inzichtelijk waar nog kansen liggen.

DupalINNAX.jpeg

Specialisten op het gebied van Creative en Digital.

Expertises

Strategy & Concepting

Rediscover

Een goed begin zonder half werk. In deze fase zorgen we voor een vertrekpunt waarin we uitgangspunten, onderzoek en input bundelen. 

Meer over Concept & strategy

Digital & UX design

Renew Design

Zomaar iets ontwerpen heeft geen zin. Het moet iets met je doen. En het moet jouw doelgroep het enige juiste laten doen. 

Meer over Digital & UX design

Development & technology

Renew development

Als een design staat dient de technische structuur gebouwd te worden. Een uitgebreide en complexe taak die jouw website of applicatie echt laat leven.

Meer over Development & technology

Optimization & SEO

Accelerate

De website staat live. Klus geklaard? Zeker niet. Via onze tools monitoren we wat er online gebeurd en trekken we conclusies: kansen zien en hierop inspelen.

Meer over Optimization & SEO