Overslaan en naar de inhoud gaan
verdienmodel ef2.svg

Samen groeien naar resultaat

Verdienmodel

Pitch jouw idee. EF2 schat de kansen in en samen maken we een begroting. Wij werken tegen kostprijs en bij resultaat verdienen we beiden geld. EF2 werkt niet voor, maar samen aan jouw organisatie.

Samen bereiken we meer

EF2 verdienmodel

Je hebt een idee. Maar wat doe je ermee? Wij stellen samen met jou een werkwijze en begroting op. Daarin werken wij tegen kostprijs voor je. Allebei worden we er dus beter van. Jij bouwt samen met EF2 aan jouw organisatie.

 • 01

  Samen de kosten delen

  samen de kosten delen.png
 • 02

  Werken naar hetzelfde doel

  werken naar hetzelfde doel.png
 • 03

  Samen profiteren

  samen profiteren.png
 • 04

  Samen doorontwikkelen

  samen doorontwikkelen.png

Werken naar hetzelfde doel

verdienmodel

Jij wilt de volgende stap zetten met je organisatie. Er liggen volgens jullie vele kansen. Dat is hét moment om EF2 te bellen. Maak ons enthousiast en inspireer ons. Daarna gaan wij op onderzoek. We doen een Google en data analyse. Brengen de concurrentie in kaart en schatten de potentie in. We bespreken dit samen. Gaan we ervoor?  

“Het voelt alsof we nu een interne marketingafdeling hebben die ons begrijpt. Ze gaan proactief aan de slag omdat ze precies weten wat wij doen
Header_blog_UXranking_v2.jpeg

Samen de kosten delen

verdienmodel

Welk doel hebben we voor ogen? Welke resultaten willen we wanneer behalen? Wat hebben we nodig? We gaan samen een concreet plan opstellen. Maar ook een begroting. De eerste periode maken we veel uren en zien we nog weinig resultaat. Hoe gaan we voor resultaat zorgen? En wanneer verdienen we de gemaakte kosten terug? Uitgangspunt is dat we tegen kostprijs willen werken. En geld verdienen doen we samen!

EF2 Sfeer_158.jpg

Samen profiteren

verdienmodel

Wij begrijpen jouw business. We blijven in gesprek met elkaar. We dagen elkaar uit. Altijd met het gestelde doel voorop. Kosten vs resultaat. Alleen op deze manier kunnen wij staan achter onze samenwerking. Succes komt van 2 kanten!

Ontwikkelingen en kansen

verdienmodel

Wij meten, analyseren en ontwikkelen door. We kijken naar trends in jouw markt. Naar kansen en gevaren van buitenaf. Wij gaan de discussie aan binnen het projectteam en streven naar het beste resultaat voor de organisatie. Niet alleen vanuit marketing. We bewaken jouw merk. Maken toffe ontwerpen en zorgen dat deze technisch werken zoals je verwacht.

Evan vertelt je graag meer

De samenwerking aangaan?

Stel een vraag aan Evan
evan.jpg
Evan Pierik
Art director / Founder