Naar hoofdinhoud

Bestaande huisstijl in nieuw jasje, met verrassend ontwerp

De website van Werkmandejong paste niet meer bij de identiteit van de organisatie. Werkmandejong wilde daarom de online profilering in lijn brengen met wat zij offline uitdragen wanneer mensen persoonlijk kennis met hen maken. De website mocht daarbij best anders zijn dan gangbaar onder recruitmentpartijen.

Identiteit vertaald naar een online beleving

Bij Werkmandejong staat het persoonlijke aspect centraal. Dit hebben we vertaald naar een online beleving. De opbouw van de vacatureteksten draagt hier echt aan bij. Ook de techniek levert hierbij een toegevoegde waarde. De manier van scrollen en het navigeren door de website benadrukken het persoonlijke aspect. Bovendien is hierdoor de website echt anders dan websites van andere recruitmentpartijen. Dankzij de eigentijdse stijl en het innovatieve ontwerp heeft de website een verfrissende en doeltreffende uitstraling gekregen die past bij het merk.

“EF2 wist uit een hele brei informatie onze behoeftes te halen en deze te vertalen naar een zeer geslaagd eindproduct!”

Joost Dimmedal
Marketing & communicatie

De volgende specialismen hebben een bijdrage geleverd aan dit project:

  • Merkstrategie
  • Positionering
  • Moodboard en beeldconcept
  • Zoekwoordenonderzoek
  • UX design
  • Visual design
  • Development

Onze werkwijze

Werkmandejong matcht kandidaten en organisaties op basis van gedeelde waarden en ambities. Het gaat niet (alleen) om het cv, maar vooral om de persoon achter het cv. De nieuwe website moest deze werkwijze dan ook uitstralen. Met een merkidentiteitsessie hebben we de merkidentiteit van Werkmandejong vast kunnen stellen. Het merk was al sterk, maar wij hebben dit nog sterker kunnen maken. De merkidentiteit hebben we doorvertaald naar een concept. Met behulp van een impactsessie zijn daarna de doelgroepen en behoeften in kaart gebracht. Op basis van deze informatie zijn user flows uitgewerkt en geïntegreerd in een super gaaf webdesign.

 

Ga naar de website van Werkmandejong

Wij houden van korte lijnen en snel handelen

Evan Pierik
Art direction / Founder

Bij EF2 houden we niet van eindeloze vergaderingen en continue mailwisselingen. Want onze tijd is kostbaar, en die van jou ongetwijfeld ook. Een intensieve en langdurige samenwerking vereist een klik tussen jou en ons. Die klik maakt het voor ons nog leuker om goede resultaten te halen. Evan helpt je graag verder!

evan@ef2.nl
0318 - 555 800