Naar hoofdinhoud

Efficiënte uitingen die aanzetten tot actie

Vos Logistics kwam via Prins Petfoods bij EF2 met de vraag of wij een website konden ontwikkelen in zes verschillende talen. De website moest veel informatie bevatten en tegelijkertijd heel gebruiksvriendelijk zijn. Daarnaast wilde Vos Logistics nog een tweede website laten ontwikkelen om nieuwe medewerkers te vinden.

Gebruiksvriendelijke corporate website

Na het “herontdekken” van het merk Vos Logistics hebben wij de merkpositionering in een brandbook samengevat. De informatie uit het zoekwoordenonderzoek en het brandbook vormden de basis voor het uiteindelijke design voor de corporate website. Met behulp van Drupal hebben wij het mogelijk gemaakt voor gebruikers om snel en makkelijk informatie te vinden. Daarnaast kunnen gebruikers direct in actie komen door contact op te nemen met een specialist. Door bij ieder onderwerp de contactgegevens te tonen van de specialist op dat gebied. Zo kunnen gebruikers direct in contact komen met de juiste persoon en makkelijk geholpen worden. Dus geen lange processen meer voor gebruikers. Daarnaast kunnen ze snel schakelen van taal en makkelijk informatie downloaden, zoals jaarverslagen en e-books.

Een efficiënte recruitmentwebsite

Naast de website voor Vos Logistics hebben we ook een recruitmentwebsite voor Vos Logistics ontwikkeld. De recruitmentwebsite is gebouwd in de stijl van de corporate website zodat deze naadloos aansluit op de huisstijl. De website heeft bovendien een groot bereik en zet dankzij het slimme design en de overzichtelijke informatie aan tot solliciteren. Dankzij de koppeling die wij hebben gemaakt met het bestaande ATS recruitmentsysteem kan Vos Logistics nu het wervingsproces efficiënt en effectief beheren.

Optimaliseren beide websites

Na de oplevering van beide websites zijn we doorgegaan met het verder optimaliseren. Met behulp van data analyses kijken we naar wat de bestemmingspagina’s zijn, wat de funnels zijn, wanneer gebruikers contact opnemen en wanneer ze afhaken, bijvoorbeeld bij pagina’s waar ze veel moeten scrollen. Op basis van deze informatie voeren we blijvend verbeteringen door op de websites, zowel in tekst als beeld en de opbouw van de pagina’s. Hierdoor blijft het aantal gebruikers en leads stijgen.

De volgende specialismen hebben een bijdrage geleverd aan dit project:

  • Positionering
  • Art direction
  • Grafisch ontwerp
  • Marketingstrategie
  • Zoekwoordenonderzoek
  • UX design
  • Visual design
  • Development
  • API koppelingen
  • Conversie optimalisatie

Samenwerking met Vos Logistics

Door de hele fijne samenwerking met Vos Logistics mochten we niet alleen aan de slag gaan met de websites, maar ook met de interne campagnes en de offline uitingen. Samen met de marketingafdeling van Vos Logistics hebben wij bijvoorbeeld een nieuw ontwerp voor de jaarverslagen gemaakt.

 

Ga naar de website van Vos Logistics

Wij houden van korte lijnen en snel handelen

Evan Pierik
Art direction / Founder

Bij EF2 houden we niet van eindeloze vergaderingen en continue mailwisselingen. Want onze tijd is kostbaar, en die van jou ongetwijfeld ook. Een intensieve en langdurige samenwerking vereist een klik tussen jou en ons. Die klik maakt het voor ons nog leuker om goede resultaten te halen. Evan helpt je graag verder!

evan@ef2.nl
0318 - 555 800