Naar hoofdinhoud

Een combinatie van branding en data

Van Veen Advocaten kwam met een heel simpele vraag bij EF2. Ze wilden namelijk een nieuwe website laten ontwikkelen. Na onderzoek kwamen we er snel achter dat een nieuwe website niet voldoende was om Van Veen Advocaten een betere positie in de markt te geven.

Het werkelijke probleem achter de vraag

Van Veen Advocaten wilde graag een nieuwe website laten ontwikkelen. Door dieper in te gaan op wat nou echt het probleem was, kwamen wij erachter dat alleen een nieuwe website niet voldoende was. Ook de positionering moest aangescherpt worden. Daarom hebben we eerst een merkidentiteitsessie gedaan met de verschillende partners bij Van Veen Advocaten. Uit deze sessie hebben wij de kernwaarden van hun merk-DNA gehaald: leiderschap en kennis. Een zoekwoordenonderzoek bracht verder in kaart welke keywords belangrijk waren voor de website.

“EF2 begreep goed wat de merkidentiteit van Van Veen Advocaten is en wist dit op een originele en creatieve manier in beeld te brengen. Bij het zien van de eerste voorbeelden van onder andere de website waren wij direct enthousiast!”

Kimberley van Rossum
Coördinator Marketing & Communicatie

De volgende specialismen hebben een bijdrage geleverd aan dit project:

  • Merkstrategie
  • Positionering
  • Moodboard en beeldconcept
  • Grafisch ontwerp
  • Zoekwoordenonderzoek
  • UX design
  • Visual design
  • Development

Branding en data gecombineerd

De combinatie van de branding en de data uit het zoekwoordenonderzoek is doorvertaald naar een sterke en krachtige huisstijl. Deze huisstijl komt niet alleen terug op de nieuwe website, maar ook in alle offline uitingen. Alle merkelementen stralen leiderschap uit en staan inhoudelijk in het teken van kennisdeling. Die kennisdeling komt niet alleen terug in de kennissessies, workshops en seminars die Van Veen Advocaten organiseert. De kennis is ook terug te vinden in online content zoals artikelen, blogs en podcasts.

 

Ga naar de website van Van Veen Advocaten

Wij houden van korte lijnen en snel handelen

Evan Pierik
Art direction / Founder

Bij EF2 houden we niet van eindeloze vergaderingen en continue mailwisselingen. Want onze tijd is kostbaar, en die van jou ongetwijfeld ook. Een intensieve en langdurige samenwerking vereist een klik tussen jou en ons. Die klik maakt het voor ons nog leuker om goede resultaten te halen. Evan helpt je graag verder!

evan@ef2.nl
0318 - 555 800