Projecten

Autohopper
Bedrijfsgroei dankzij een slimme en effectieve website

Autohopper kwam als start-up in contact met EF2. Voor hen was het belangrijk om het online goed voor elkaar te hebben. De wens van Autohopper? Een nieuwe website in een open source CMS zoals Drupal voor online autoverhuur, gekoppeld aan het verhuursysteem.

Bekijk project

Hardeman Veenendaal
Slimme webshops met de focus op verkoop

Hoe krijg je meer conversie via je website? Met die vraag kwam Hardeman Veenendaal bij EF2. Als pilot werd eerst een nieuwe webshop voor Beplatingswinkel.nl gerealiseerd. Daarmee konden we testen of er online afzet mogelijk was voor producten voor dak- en wandbeplating. Dankzij de goede relatie met Hardeman Veenendaal en de goede resultaten van de webshop, mochten wij ook aan de slag met een nieuwe webshop voor Hardemanhekken.nl.

Bekijk project

INNAX
Nieuwe uitstraling met expertise en autoriteit

INNAX kwam bij EF2 voor een nieuwe website. Om te achterhalen wat de doelstellingen van de website waren, zijn we gezamenlijk gestart met een impact sessie. Daar kwam uit dat leadgeneratie belangrijk was. Om dat te bereiken werden de verschillende doelgroepen, behoeften en waardeproposities in kaart gebracht. Vervolgens hebben we dit doorvertaald naar gepersonaliseerde content, zodat bezoekers exact de informatie vinden die zij zoeken.

Bekijk project

Van Veen Advocaten
Een combinatie van branding en data

Van Veen Advocaten kwam met een simpel doel bij EF2: een nieuwe website. Na onderzoek kwamen we erachter dat er meer kansen lagen. Een nieuwe website was één, maar om Van Veen Advocaten een betere positie in de markt te geven, was er meer nodig.

Bekijk project

Prins Petfoods
Maatwerk websites voor B2B en consumenten

Prins Petfoods was op zoek naar een Drupal specialist in regio Veenendaal. Zo kwamen zij bij EF2 terecht met de vraag voor een nieuwe website die al hun producten toont, inclusief uitleg en verkooplocaties.

Bekijk project

Vos Logistics
Efficiënte uitingen die aanzetten tot actie

Vos Logistics kwam via Prins Petfoods bij EF2 met de vraag of wij een website konden ontwikkelen in zes verschillende talen. De website moest veel informatie bevatten en tegelijkertijd gebruiksvriendelijk zijn. Naast een corporate website ontwikkelden wij ook een speciale recruitment website zodat potentiële medewerkers gemakkelijk online kunnen solliciteren.

Bekijk project

Solarclarity
Flexibele B2B applicatie klaar voor de toekomst

Solarclarity is een internationale zonnestroom specialist. Met ruim 10.000 maandelijkse gebruikers in 14 landen, maakt Solarclarity duurzame ambities werkelijkheid. Om de klanten zo snel en gemakkelijk mogelijk een bestelling te laten plaatsen, is een nieuwe applicatie ontwikkeld. Geheel door middel van de UX-werkwijze. Bij elke functionaliteit/handeling ging het hierbij over belangrijke aspecten als gebruiksvriendelijkheid en gebruikersgerichtheid.

Bekijk project

Werkmandejong
Bestaande huisstijl in nieuw jasje, met verrassend ontwerp

De website van Werkmandejong sloot  niet meer aan bij de identiteit van de organisatie. De nieuwe website had daarom als primaire doel de profilering van Werkmandejong op eenzelfde manier uit te dragen. Werkmandejong heeft tenslotte een unieke profilering en dat moet online ook zichtbaar zijn!

Bekijk project

KiKa
In een paar klikken informeren en inspireren

Wat doe je als de afdeling Informatie & Service dagelijks vele verzoeken krijgt met informatieaanvragen van middelbare scholieren? ‘Iets’ online aanbieden, zo was het idee van KiKa. Met die gedachte kwamen zij bij EF2.

Bekijk project

Gemeente Barneveld
Campagne om gebruik van alcohol in het verkeer te verlagen

Al jaren vormt alcoholgebruik in het verkeer een groot probleem in gemeente Barneveld. Met 15,6 verkeersongevallen per 1000 inwoners registreerde gemeente Barneveld in 2016 het dubbele van heel Nederland. Alcohol speelt in veel van deze ongevallen een rol. Om hier verandering in te brengen werd EF2 gevraagd een campagne te ontwikkelen. De campagne ‘Eentje minder’ is hiervan het resultaat.

Bekijk project

Oogwereld
Meer winkeltraffic door high-end uitstraling op de website

Innovatieve oogzorg, exclusieve oogmode en persoonlijke service is kenmerkend voor Oogwereld. Deze high-end opticien ademt deze propositie in meer dan 40 winkels in Nederland en België, maar de website deed hieraan afbreuk. Om hier verandering in te brengen, ontwikkelde EF2 een nieuwe website die aansluit bij de merkpositionering.

Bekijk project

Het Waterlaboratorium
Rebranding en ontwikkeling digitaal platform

In ontwikkeling

Bekijk project

CarProf
Lancering nieuwe website

In ontwikkeling

Bekijk project