Overslaan en naar de inhoud gaan
EF2 Sfeer_497.jpeg

Kennismaking?

Werken bij EF2

Dit worden jouw nieuwe collega’s. Op je eerste werkdag wil je goed binnenkomen. Dus wat geef je jouw collega’s te drinken? Hier alvast een paar goede tips :-)! Natuurlijk heb je straks nog meer collega's maar we willen niet alles verklappen.

Robert Vliek

Drupal Grandmaster

Zet op tijd een kop sterke zwarte koffie voor hem neer en hij programmeert de sterren van de hemel. Onze Drupal backend-specialist, ook wel grandmaster genoemd, is ook nog eens zeer bekwaam met Vue.js. Hij is kritisch op het werk, met een houding dat het altijd beter kan, maar hij helpt je wanneer dat nodig is.

EF2 liggend_64.jpg

Laura de Jonge

Teamlead front-end

Onze teamlead van het team frontend is scherp en kritisch, maar ook enorm behulpzaam en altijd op zoek naar wat er beter kan. Het moet semantisch kloppen, smooth ogen, maar nog belangrijker: voor iedereen toegankelijk zijn. Als het aan Laura ligt gaan de nieuwe regels voor accessibility morgen al voor iedereen gelden. Maar een kop thee met een hip smaakje stelt haar nog heel even gerust.

portretfoto-lauradejonge.jpg

Daan de Gooijer

Front-end lead

Eigenlijk is Daan, onze front-end lead, van alle development markten thuis, vaardig met alles wat je kan programmeren. Hij ontdekt voor ons nieuwe tools, packages en frameworks. Bijv. headless CMS'en als Strapi, Vue.js 3, Next en nog veel meer. In het weekend kun je hem wakker maken voor een Duveltje (bier), op kantoor verwen je hem met "goeie zwarte koffie".

034-1DXA6668- Jorik Algra Fotografie.jpg

Thomas Boogaard

Full Stack Developer

Back-end, front-end, support, testen... Thomas is vooral op zijn plek als hij onze (vastgelopen) klanten weer op weg helpt. Klanten blij maken is zijn hoofdtaak bij team Digital. Qua drinken, hoe zullen we het uitleggen? Hij drinkt thee, maar dan soms met en soms zonder thee(zakje). Nu ja, altijd even checken dus bij hem!

portretfoto Thomas Def.jpg

Daniel Al Seffar

Front End Developer

Kwam binnen als een allrounder, met Wordpress kennis, maar schudt nu hard aan de boom van de Next en Strapi specialisten. Met gevoel voor alles wat met techniek en marketing te maken heeft doet hij met passie zijn werk. Ps. drinkt echt geen koffie meer, dus dat hoef je niet te vragen. Maar een theetje op z’n tijd kan hij wel waarderen.

023-1DXA6605- Jorik Algra Fotografie.jpg

Kees Cornelisse

Partner & Product owner digital

Developer van origine, maar neemt nu als product owner de volle verantwoordelijkheid dat iedereen genoeg en leuk werk heeft. Dat lijkt te lukken, want we zijn niet voor niks op zoek naar jou. Geef hem geen cola, en liefst ook niet teveel koffie. Hij is al druk genoeg van zichzelf. Misschien water?

Kees-Cornelisse-meet.jpeg

Simon Blok

Head of Digital en teamlead back-end

Als teamlead van team backend en developer, bepaald Simon met het hele team de volgende stappen. Welke technieken worden we blij van, welke willen we eigenlijk niet meer gebruiken en wat kunnen we doen om nog beter en sneller te kunnen ontwikkelen. Na werktijd programmeert Simon graag zelf nog aan hobby-projectjes die soms wel eens gelanceerd worden en de zolderkamer verlaten.

EF2 Staand_32.jpg

Onze vacatures

werken bij EF2