Overslaan en naar de inhoud gaan

Waarom hebben wij vacatures?

EF2 Sfeer_509.jpeg

Geschreven door Evan Pierik Art director / Founder

evan.jpg

Accessibility

ReDISCOVER TO RENEW

Is bedrijfsgroei een doel op zich? Absoluut niet! Bij EF2 worden wij blij van toffe opdrachten die ons team uitdagen. De teamgrootte? Die doet er niet toe. Wij kijken naar de samenstelling van het team en bedenken welke competenties en karaktereigenschappen er nodig zijn en welke we nog in huis moeten halen. Maar, word jij ook als individuele collega nog voldoende uitgedaagd? Dat is de persoonlijke ontwikkelingsreis die je bij EF2 zélf aangaat.

Jij hebt een aantal vragen… Wie is EF2? Wat kan EF2 jou bieden? Maar andersom willen wij weten wie jij bent en wat jouw eigen groeiplan is. Door deze wisselwerking komen we er samen snel achter of er een match is.

EF2 heeft ambitie. We willen onszelf blijven ontwikkelen en elke dag fouten durven maken. Alleen dan kom je verder. We willen geen bedrijf worden met 100+ mensen. We willen niet alle opdrachten aannemen die er op ons pad komen. En een roddelcultuur? Dat past hier absoluut niet.

Wat willen we dan wel? Kort gezegd: een fijn team van leuke collega’s dat zélf wil groeien en samen ijzersterke projecten realiseert. Dit willen wij bereiken met een team van 25 specialisten uit de regio.

Bekijk onze uitgebreide vacatures. En spreekt dit je aan, laten we dan gewoon eens kennis maken.

Bekijk onze vacatures