Overslaan en naar de inhoud gaan

Rediscover to renew...

Rediscover to renew header.jpeg

Geschreven door Gerrie Pierik Brand strategist

gerrie.jpg

Rediscover to renew...

ReDISCOVER TO RENEW

Wat heb je er als klant aan om bij EF2 je project neer te leggen? Een vraag die we ons regelmatig stellen. En we hebben er veel antwoorden op. We werken fijn samen, zijn nuchter, hebben specialisten in huis en leveren super mooie projecten op. Gaaf natuurlijk, maar waar we echt verschil mee maken is onze pay-off: Rediscover to Renew. Het is meer dan een pay-off, het is onze werkwijze. En daarmee zorgen we ervoor dat onze relaties met iets beters naar buiten lopen dan ze daarvoor hadden.

Vorig jaar gingen we verhuizen. Dan ga je aan de slag met de inrichting en signing op de muren. Wat moet daar komen? We hadden het als EF2 al goed voor elkaar, maar we wilden het moment aangrijpen om onszelf opnieuw op de kaart te zetten. We wilden laten zien dat we niet meer het ‘bureautje in Veenendaal’ waren, maar een middelgroot creative & digital agency met body!

Voor EF2 hebben we onze werkwijze ook toegepast: Rediscover to Renew.  We hebben eerst gekeken wat er allemaal al goed ging voordat we aan de slag gingen met  verbeteringen. Onderzocht waarom we tot nu toe succesvol waren, zo hard gegroeid zijn en op dit punt terecht gekomen waren. Pas daarna zijn we gestart met het design. Niet alleen om het te verbeteren, maar om een sprong vooruit te maken.

Dit passen we op nagenoeg ieder project toe. We gaan gesprekken met jou en je collega’s aan, pluizen Google Analytics uit en ontvangen zoveel mogelijk data. We gebruiken een Rediscover sessie om het project een kickstart te geven. Zo leren we elkaar kennen en krijgen we enorm veel informatie van jullie. Voor ons is ‘Rediscover to Renew’ dan ook meer dan een pay-off. Het is onze overtuiging dat wij voor iedere relatie kansen zien om te verbeteren.

Wil je meer weten over onze werkwijze en graag eens met ons sparren?
Neem contact op