Overslaan en naar de inhoud gaan

EF2 kiest voor Magento webshops

20200221-IMG_7626-3.jpeg

Geschreven door Simon Blok Teamlead back-end development

simon.jpg

EF2 kiest voor Magento webshops

ReDISCOVER TO RENEW

De afgelopen twee jaar is er bij Magento veel gebeurd qua ontwikkeling. Het Magento 2 platform is gebouwd op de fundamenten die we vanuit Drupal goed kennen en waar we ons thuis in voelen. 

200402 Techniek logos Facebook Post v2.jpeg

Waarom is branding zo belangrijk?

We hebben nieuws! Je kent ons waarschijnlijk als een bedrijf dat met je meedenkt, je positionering aanscherpt, een plan maakt, een gaaf ontwerp neerzet en dit vervolgens op een technisch stabiele manier neerzet. Je weet waarschijnlijk ook dat we getrouwd zijn met Drupal, alleen met Drupal. Maar nu is Magento 2.3 er... 

Drupal is ons gereedschap, ons fundament en ons bouwmateriaal om jouw product tot een werkend geheel te maken. Hierin kunnen we de slimme oplossingen die we bedacht hebben uitwerken. We hebben heel bewust voor Drupal gekozen en hebben daar al bijna 10 jaar ervaring mee. We weten dat Drupal ons alle mogelijkheden geeft en ons niet beperkt in het bouwen van de meest gave producten. We maken veel verschillende producten in Drupal. Van websites in 5 verschillende talen, webshops met 10.000’en producten tot applicaties waarin complete bedrijfsprocessen worden geoptimaliseerd. In Drupal voelen we ons als een vis in het water bij dit soort projecten.

Tot voor kort bouwden we webshops in Drupal Commerce, een speciale Drupal-versie voor webshops. Toch bood die niet altijd de vrijheid die we nodig hebben, zelfs niet binnen Drupal. We hebben gezocht naar alternatieven om ons net zo vrij te voelen bij het realiseren van een webshop, als bij het realiseren van die gave website of applicatie. We zijn bekend met Prestashop, maar ook dat gaf ons niet de vrijheid die we voor sommige klanten nodig hebben. Onze ervaring met Magento in het verleden, zorgde ervoor dat we die kant niet meer opkeken. Daar hebben we spijt van! We hebben de stoute schoenen aangedaan en Magento een tweede kans gegeven.

"Als we kiezen, kiezen we voor stabiliteit en duurzaamheid."
Simon-Bart-profiel.jpeg

Contact

De afgelopen twee jaar is er bij Magento veel gebeurd qua ontwikkeling. Het Magento 2 platform is gebouwd op de fundamenten die we vanuit Drupal goed kennen en waar we ons thuis in voelen. We beseffen dat Magento al een professioneel product was voor grootzakelijk, maar nu ook voor onze MKB klanten waar we professionele producten mee neer kunnen zetten die voldoen aan onze kwaliteitseisen.

We kiezen vol overtuiging voor Magento als basis voor onze webshops. We geloven en beloven dat we met deze bouwsteen, al je ideeën voor nu en in de toekomst kunnen ondersteunen. Inmiddels staan de eerste Magento 2.3 webshops die door EF2 zijn gebouwd.

Wil je hierover meer weten? Neem dan contact op met Simon Blok, telefoonnummer 0318 - 555800