Met Drupal
zijn de
mogelijkheden onbeperkt.

EF2
EF2
EF2

EF2 is al sinds 2009 gespecialiseerd in Drupal cms. Dat betekent meer dan 500 opgeleverde websites in Drupal 6, 7 en 8. De keuze voor Drupal hebben we niet zomaar gemaakt. Die hebben we gemaakt omdat Drupal gebruiksvriendelijk, schaalbaar, flexibel, veilig en snel is. Zowel voor de designs, als de code van de webapplicaties en websites.

Onbeperkte mogelijkheden

Wij houden bij EF2 van Drupal. Het is het Technisch Lego onder de CMS-systemen. De mogelijkheden met het programma zijn onbeperkt. Heel fijn voor ons, maar ook voor jou. Met Drupal kunnen wij namelijk optimaal maatwerk leveren aan onze opdrachtgevers. En daarom zijn wij fan.

Gecertificeerde developers

Een goed programma is mooi, maar als je er niet mee kan werken, voegt het weinig toe. Daarom zijn onze specialisten Drupal-gecertificeerd. Onze developers zijn daardoor snel, efficiënt en uitstekend op de hoogte van de technische mogelijkheden en de Drupal-standaarden.

Voordelen Drupal CMS

Een programma met onbeperkte mogelijkheden, wat betekent dat concreet? Dat betekent dat we open source werken. Maar dat betekent ook dat koppelingen maken met andere software geen enkel probleem is. Programma’s als Exact, Afas, DDDN en Microsoft Dynamics Navision koppelen we naadloos in jouw applicatie. Maar ook de veiligheid van de applicatie is gegarandeerd. Wij hosten onze websites bij Uniserver of Amazon. Deze speciaal ingerichte server wordt 24 uur per dag gemonitord en is helemaal afgestemd op Drupal. Jouw website werkt dus altijd snel en veilig. En niet onbelangrijk, ons werk kan altijd overgenomen worden door een derde.

Bekijk werk van EF2

EF2
EF2
EF2