Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuwe uitstraling met expertise en autoriteit

Innax

Innax en EF2 gingen op zoek naar antwoord op de vraag hoe bezoekers op de website zouden komen, om de juiste content aan te kunnen bieden.  

innax home top.png

Innax

Innax

Innax is ontstaan uit bedrijven met hun eigen expertise. Kruisbestuiving en ieder een eigen verhaal. Maar ook een gemene deler. Oplossingen realiseren voor opdrachtgevers waarmee gebouwen en omgevingen duurzame resultaten behaalt kunnen worden. Van startend afval- en energiemanagement dienstverlener in 1992 zijn ze uitgegroeid tot een multidisciplinaire gebouwverduurzamer met vestigingen in Veenendaal, Tilburg, Heerenveen en Almere.

Daar zat ook direct de uitdaging. Voor wie is Innax er? En hoe gaan we die doelgroep bereiken? Samen met de marketeers en stakeholders bij Innax hebben we de doelgroepen helder in kaart gebracht, de positionering bepaalt en daar de uitingen bij ontwikkelt. Van de corporate website om leads mee te generen tot grafisch ontwerp van offline uitingen tot een applicatie om bestaande relaties inzicht te geven in hun energiegebruik, de Paris Proof Monitor. 

De rol van EF2

 • Positionering
 • Grafisch ontwerp
 • Marketingstrategie
 • Zoekwoordenonderzoek
 • UX design
 • Visual design
 • Development
 • Conversie optimalisatie
innax 2.svg

Samenwerken met de developers van Innax

Applicatie

Verduurzamer INNAX wil gebouwen energiezuinig maken. Paris Proof, noemen zij dat, afkomstig van het Parijse Klimaatverdrag. EF2 ontwikkelde de Paris Proof Monitor met het framework Vue.js. De voordelen van Vue.js zijn immens met gebruikersvriendelijke, moderne en vooral razendsnelle applicaties tot gevolg. EF2 gaf een workshop aan de developers van INNAX, zodat zij de applicatie zelf kunnen doorontwikkelen.

innax 3.svg

De workshop

Applicatie

Het doel van de workshop: in een kort tijdsbestek zoveel mogelijk kennis van Vue.js overdragen. EF2 deed vooraf zijn huiswerk en verzamelde alle vragen die bij INNAX leefden. Tijdens de workshop bleef geen onderwerp onbeantwoord. Door deze efficiënte werkwijze was er zélfs nog tijd over om de belangrijkste tips & trucs van Vue.js door te nemen.

 

 • De handigste ontwikkelaarstools voor Vue.js.
 • De communicatie met API’s vanuit andere frameworks.
 • Het weergave- en scriptdeel van een component met bijbehorende functionaliteit. 
 • Het gebruik van een component in een pagina of in een andere component.
innax 4.svg

Corporate website

Drupal

Op basis van de wireframes is een visual design gemaakt dat sterk aansluit bij de positionering en stijl van INNAX. Vervolgens is de website technisch gerealiseerd. Het resultaat is een nieuwe website die de juiste doelgroepen aanspreekt op de juiste manier. Hiermee draagt de website bij aan de bedrijfsdoelstellingen van INNAX. Ook komen de expertise en autoriteit van INNAX sterk terug op de website in zowel het beeld als de teksten. Het eindresultaat is een website die vertrouwen wekt bij de gebruikers.
 

innax 5.svg

Doormeten en optimaliseren

Corporate website

Met de nieuwe website is er een goede basis neergezet. Daar houdt het echter niet op. Om de doelstellingen te blijven halen, is het belangrijk om de website te blijven doormeten. We analyseren wat bezoekers doen op de website en of zij hun uiteindelijke doel behalen. Is dat niet het geval? Is bijvoorbeeld de tekst van een bepaalde call-to-action niet duidelijk genoeg? Of haken bezoekers af omdat er te veel tekst op een pagina staat en zij te veel moeten scrollen? Als we hier antwoord op hebben, gaan we op zoek naar de beste oplossing. Het belangrijkste in deze fase is om te erachter te komen hoe de ultieme gebruiksvriendelijkheid bereikt kan worden. Zo zorgen we ervoor dat er uiteindelijk zo veel mogelijk bezoekers in contact komen met Innax.
 

innax 6.svg