Delano is Laravel gecertificeerd

Delano is Laravel gecertificeerd
Delano is Laravel gecertificeerd

Bij EF2 werken we graag met het framework Laravel voor de ontwikkeling van onze webapplicaties. We hadden al veel ervaring met Laravel, maar nu is onze collega Delano ook officieel Laravel gecertificeerd! Hij heeft namelijk als eerste developer uit ons team zijn Laravel certificaat behaald. Wij zijn daar natuurlijk ontzettend trots op! Maar wat houdt dit certificaat in en waarom is het belangrijk?

De populariteit van Laravel is de laatste jaren enorm toegenomen. En dat is niet zo gek. Laravel heeft namelijk heel wat voordelen, zoals:

  • Laravel is een pragmatisch framework met een hele elegante manier van opbouw van de code. Zo zijn veel onderdelen ontwikkeld in modules en zijn veelgebruikte functionaliteiten al ingebouwd. Hierdoor blijft zelfs een grote applicatie overzichtelijk ingedeeld in losse functionaliteiten. Ook scheelt dat een hoop tijd bij de ontwikkeling van onze webapplicaties.
  • Laravel is open source. Er is een grote community van developers die niet alleen met Laravel werken, maar ook verbeteringen blijven doorvoeren. Zo helpt de community elkaar en houdt de community elkaar scherp op bijvoorbeeld de kwaliteit.
  • Laravel voert ieder jaar meerdere veiligheidsupdates door en er komen meerdere versies per jaar uit. Dit maakt dat Laravel applicaties niet alleen heel stabiel, maar ook betrouwbaar zijn en een lange houdbaarheid hebben.

Dat Laravel open source is betekent ook dat iedereen het kan leren zonder bijvoorbeeld een cursus te volgen. Om aan te tonen dat je als developer echt een expert bent als het op Laravel aankomt, is de Laravel certificering in het leven geroepen.

Wat houdt de Laravel certificering in?

Om het Laravel certificaat te halen, moet je examen doen. Het examen is echter niet makkelijk te halen. Alleen een developer met veel ervaring en diepgaande kennis van het Laravel framework haalt het examen.

Het Laravel certificaat bevestigd dat de developer alle concepten begrijpt en weet hoe het framework werkt. Het laat ook zien dat de developer een goed begrip heeft van de regels en de gedachte achter de software. Daarmee toont het Laravel certificicering aan dat de developer een echte expert is en niet zomaar iets doet.

Waarom vindt EF2 de certificering belangrijk?

Om de beste applicaties te ontwikkelen die niet alleen functioneel, maar ook gebruiksvriendelijk en compleet zijn, is het belangrijk om diepgaande kennis van Laravel te hebben. De Laravel certificering bevestigd dat onze developers niet alleen alle ins en outs kennen en veel ervaring hebben, maar ook dat zij tot de allerbeste Laravel developers horen. Op termijn zullen daarom ook onze andere back-end developers hun Laravel certificaat gaan halen.

 

Wil je meer weten over Laravel en waarom wij met Laravel werken?

Lees verder

Delano is Laravel gecertificeerd
Delano is Laravel gecertificeerd